Шофьорка, потърпевша от инцидент на пътя, си навлече недоволството на

...
 Шофьорка, потърпевша от инцидент на пътя, си навлече недоволството на
Коментари Харесай

Водач блъсна кола и отпраши, обвиниха потърпевшата СНИМКИ

 Шофьорка, пострадала от случай на пътя, си навлече недоволството на столичани.

Жена сигнализира, че паркираният ѝ автомобил бил блъснат от друга кола, а виновникът липсващ. Ситуацията се разиграла в кв. " Драгалевци ", като Д. Митова се пробва да открие избягалия лидер, употребявайки прочут способ - обява в обществената мрежа Фейсбук.

" Дали някой ще има доблестта да си признае,че е блъснал колата ми и не е оставил телефон за противоположна връзка - допускам някой, който всяка заран бърза за детската градина ", написа Д. Митова.

Случката не оставя равнодушни софиянци. Много от тях са възмутени от наглото бягство от ПТП-то, при което има и вреди. Сериозно са задрани задната ризница и капака, само че други показват друго значимо събитие. Те считат, че самата пострадала е паркирала непозволено.

" Мен би ме било позор да диря провинен за каквото и да било, в случай че съм паркирал като вас. Закона за нищо го нямате ", написа А. Ч.

" Много хубаво сте паркирали! ", иронизира жител.

" При тези разкопани улици, вие сте спрели съвсем на завоя - опцията да ви ударят е 1:1000. Може и да е екскаватор, който въобще не е усетил, че ви е блъснал ", написа Светла П.

" Сериозно бързане е било. При съществуване на Гражданско отделение, е било обикновено да остави номер ", счита столичанин.

" Паркират в кръстовище и след това " Отнесоха ми колата ", недоумява Цветомира П.

Вижте и фотосите, илюстриращи вредите:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР